SPOR Haberleri
MERAM’DA ÖĞRETMENLER, VOLEYBOL TURNUVASINDA TER DÖKTÜ
22 Kasım 2022 13:53

MERAM’DA ÖĞRETMENLER, VOLEYBOL TURNUVASINDA TER DÖKTÜ

MERAM’DA ÖĞRETMENLER, VOLEYBOL TURNUVASINDA TER DÖKTÜ
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenlerarası Nihal Bildik Voleybol Turnuvası sona erdi. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan turnuvanın şampiyonu Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu öğretmenleri oldu.
Meram Belediyesi’nin Yeni Nesil Eğitim projesi MEGA kapsamında, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklerin yanı sıra eğitimciler de farklı etkinliklerde buluşuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Eğitimci Nihal Bildik adına düzenlenen voleybol turnuvasında final heyecanı yaşanırken ödül töreni gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Meral Taşpınar, Türk Eğitim-Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Ali Köç, okul müdürleri, öğretmenler ve ailelerinin tribünden takip ettiği final karşılaşması başından sonuna kadar kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

 

32 OKULDAN ÖĞRETMENLER KATILDI

Meram’da ilçesinden 32 okuldan öğretmenlerin katıldığı turnuvanın final müsabakasında Kozağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri karşısında 3-0’lık skorla kazanarak şampiyonluğa ulaşan ekip Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu öğretmenleri oldu.

 

            ŞAMPİYON TEMAŞEHİR KUPASINA KAVUŞTU

Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde Eğitimci Nihal Bildik için Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Turnuvanın şampiyonu Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu, 2. Kozağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Konya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri kupalarını protokol üyelerinin elinden aldılar.

 

MEGA, EĞİTİMİN HER ALANINDA

Meram Gelişim Akademisi projesini hayata geçirdikleri günden bu güne bir çok etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “MEGA ile sadece öğrencilerimizin eğitim hayatlarına dokunmakla kalmıyor eğitimin baş mimarları öğretmenlerimiz için de farklı etkinlikler düzenliyoruz. Öğretmenlerarası Nihal Bildik Voleybol Turnuvası da bunun en güzel örneklerinden oldu. Yoğun geçen eğitim sezonunda öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak ve sporla stres atmalarını sağlamak adına düzenlediğimiz turnuva oldukça verimli geçti. Eğitimcilerimiz bir yandan spor yaparken diğer yandan da güzel vakit geçirdiler. Turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, dereceye giren okullarımızı kutluyorum. MEGA, farklı etkinliklerle eğitimin her alanında olmaya devam edecek” şeklinde görüş belirtti.



Yorumlar (0)