KONYANIN GÜNDEMİ Haberleri
Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü
6 Nisan 2021 15:58

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Emniyet Amirleri ve Polis Memurları ile birlikte Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın; kamu düzeninin korunması, asayişin tesis edilmesi, suçu önleyici tedbirlerin alınması görevlerinin yanı sıra toplumun ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak yüksek vazife şuuru ile çalışmalarına devam ettiğini, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için tarihi bir görev üstlendiğini ifade eden Vali Özkan, “Kutsal vazifelerini icra ederken şehit olan polislerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan yakınlarına ve gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Vali Özkan; Türk Polis Teşkilatı’nın, yüksek derecede imkân ve kabiliyete ulaşmış olduğunu, Milletimizin nazarında; kamu düzeni, hukuk güvenliği, kamu özgürlükleri ve istikbale güvenle bakmanın da en önemli güvencesi oluğunu belirtti.

Ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür eden Vali Özkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın şahsında ilimizde görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.



Yorumlar (0)